nieuws

Klep naar Hospitality Consultants

Geen categorie

Jan Pieter Klep is vanaf 1 januari 2014 senior consultant huisvesting bij Hospitality Consultants. De afgelopen vijftien jaar werkte hij bij DTZ Zadelhoff Corporate RE Services en daarvoor vier jaar bij Desenco Group. Vanaf 2004 is hij betrokken bij de oprichting en groei van de belangenvereniging voor Corporate Real Estate Management Executives (CREME) en was hij lid van de Breeam In-Use Advisory Group van The Dutch Green Building Council.

In zijn nieuwe functie bij Hospitality Consultants adviseert en ondersteunt Klep gebruikers bij hun strategische huisvestingsplannen, het nieuwe werken, mobiliteitsanalyses, duurzaamheidsanalyses en aanhuurprocessen. Daarnaast zet hij vastgoedinformatiesystemen op en traint huisvestingsmanagers.

Reageer op dit artikel