nieuws

CBRE GI verkoopt kantoor Frankfurt voor 240 miljoen

Geen categorie

CBRE Global Investors heeft namens een cliënt kantoor Westend Duo in Frankfurt voor ongeveer 240 miljoen euro verkocht aan Deutsche Asset & Wealth Management.

CBRE GI verkoopt kantoor Frankfurt voor 240 miljoen

Het kantoor van 32.700 m2 BVO in het zakendistrict van Frankfurt is voor een bruto aanvangsrendement van ongeveer 5 procent gekocht. De opbrengst heeft CBRE GI aangewend voor de koop van een winkelcentrum van 21.000 m2 nabij Milaan in Italië (netto aanvangsrendement 7,1 procent) en een logistiek complex van bijna 15.000 m2 nabij Lyon in Frankrijk (NAR 8,1 procent).

Volgens John Ozinga van CBRE Global Investors tonen de nieuwe hogerendementaankopen aan dat er veel aantrekkelijke investeringmogelijkheden voor handen zijn in continentaal Europa. CBRE GI  heeft verschillende transacties in winkel- en logistiek vastgoed in Italië en Duitsland voor zijn cliënt onder handen, die in het eerste kwartaal naar verwachting worden afgerond.  

Reageer op dit artikel