nieuws

Bas en Digros verder als Dirk

Geen categorie

De supermarktformules Bas van der Heijden en Digros gaan de komende maanden verder onder het label Dirk. Dat maakte moederbedrijf Detailresult Groep dinsdag bekend.

De samenvoeging levert volgens het bedrijf efficiencyvoordelen op en schept meer duidelijkheid naar klanten, mede door de grotere naamsbekendheid van Dirk. ‘Door de overgang van één formule met drie namen naar één formule met één merknaam kunnen we een nog grotere vuist maken op diverse vlakken’, zegt René van Klooster, directeur bij Detailresult Groep.

Na de naamswijzigingen bestaat de Dirk-formule uit 100 vestigingen. Bas en Digros hebben respectievelijk 32 en 17 vestigingen in Nederland. Voor de klanten van Bas en Digros verandert er volgens de supermarktketen verder niets. De Detailresult Groep, ook eigenaar van supermarktbedrijf DekaMarkt, heeft in totaal 186 winkels in Nederland.

Reageer op dit artikel