nieuws

Bart Kuil directeur NewBabylon Den Haag

Geen categorie

Bart Kuil is vanaf 1 januari 2014 directeur van NewBabylon Den Haag, waarvan Propertize (voorheen SNS Property Finance) en Fortress aandeelhouder zijn Hij bekleedt de functie gedurende drie dagen per week.

Bart Kuil directeur NewBabylon Den Haag

Kuil was tot oktober 2013 directeur AM Real Estate Development. Kuil (44) trad in mei 2005 in dienst bij BAM Vastgoed in de functie van regiodirecteur Commercieel Vastgoed, regio Zuid. Daarvoor was hij werkzaam bij ForumInvest. Kuil is sinds april 2012 voorzitter van NRW.

New Babylon is een ontwikkeling van Babylon Den Haag, een samenwerking van Fortress en SNS Property Finance. Het ontwerp is van Meyer en Van Schooten Architecten die zich lieten inspireren door het concept ‘a New City in the City’. Het multifunctionele complex omvat in totaal 155.000 m2 en bestaat uit 55.000 m2 kantoorruimte, 335 appartementen verdeeld over twee torens van 100 en 142 meter hoogte, een 4-sterren Hampshire Hotel met 140 kamers, vergader- en congresruimten voor 500 personen en een winkelcentrum van 12.000 m2 over twee verdiepingen. Onder het complex bevindt zich een parkeergarage voor 1.260 auto’s.

Met de officiële opening van het winkelcentrum vorige maand is het project bouwkundig afgerond.

Reageer op dit artikel