nieuws

BAM krijgt voor 127 miljoen opdrachten Duitsland

Geen categorie

BAM Deutschland heeft twee opdrachten gekregen met een totale waarde van ruim 127 miljoen euro. Dat maakte het Duitse dochterbedrijf van BAM woensdag bekend.

BAM krijgt voor 127 miljoen opdrachten Duitsland

In Hamburg bouwt BAM in opdracht van Alsterufer 1-3 Immobilien een kantorencomplex voor een opdrachtsom van ruim 65 miljoen euro. Het gaat om een kantoor van 30.000 m2 met een ondergrondse parkeergarage van 20.000 m2. Het project wordt naar verwachting begin 2016 opgeleverd. In Keulen begint BAM in opdracht van Tauton Beteiligungsgesellschaft aan de oever van de Rijn met de bouw van een wooncomplex met 246 koopwoningen en 73 huurwoningen. Hiermee is ruim 62 miljoen euro gemoeid. Dit project moet eind 2015 zijn afgerond.

Reageer op dit artikel