nieuws

Webinar: Agglomeratiekracht Nederlandse steden

Geen categorie

Stedelijke investeringen moeten zich legitimeren door hun bijdrage aan de agglomeratiekracht van steden, en daarmee aan hun concurrentiepositie. Maar wat is nu precies hun kracht? Welke investeringen hebben prioriteit? En dient de vastgoedsector zich niet meer te richten op onderliggende economische structuren in plaats van iedere keer op het vastgoedobject?

Op donderdag 12 december bespreken Otto Raspe (Planbureau voor de Leefomgeving) en Menno Maas (TiasNimbas Business School) de antwoorden op deze en andere vragen tijdens het livestream webinar van TiasNimbas. Het webinar begint om 13 uur en biedt deelnemers gedurende een half uur de kans om live vragen te stellen en actief deel te nemen vanachter de eigen pc. Deelname is gratis, aanmelden kan via www.vastgoedlab.nl of met een email naar vastgoedlab@tiasnimbas.edu. Het webinar kan die dag ook vanaf 15 uur teruggekeken worden via www.vastgoedlab.nl.

Reageer op dit artikel