nieuws

Vastbouw wint Cobouw Award

Geen categorie

Woningbouwer Vastbouw uit Rijssen heeft de Cobouw Award gewonnen voor het best presterende familiebedrijf in de bouw. Directeur Piet Alma kreeg de betonnen bokaal woensdagavond 13 november uitgereikt tijdens de presentatie van het Cobouw50-magazine op Paleis Soestdijk. De prijs werd hem overhandigd door adjunct-directeur Tom Bergmans van Hemubo, die vorig jaar de Cobouw Award in ontvangst mocht nemen.

Vastbouw wint Cobouw Award

Naast Vastbouw waren ook A. Hakpark, Martens en Van Oord, Prins Aanneming Maatschappij en Jurriëns in de race voor de award. De vijf bedrijven kwamen als beste uit de bus in het onderzoek van PwC naar de prestaties van de grootste familiebedrijven uit de Nederlandse bouw.

In het Cobouw50-magazine geeft Vastbouw-directeur Alma een verklaring voor het succes van zijn onderneming. ‘Ik ben opgevoed met: doe maar gewoon dan doe je gek genoeg. Dat probeer ik ook uit te stralen naar het bedrijf. Geen fratsen. We moeten ons geld in Nederland grotendeels in de sociale woningbouw verdienen. De kosten die je maakt, moeten passend zijn.’

Vastbouw is werkzaam in de woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud. Behalve in Nederland is de onderneming actief in Duitsland, Tsjechië en Polen. Met een omzet van ruim 111 miljoen euro staat Vastbouw op de 34e plaats in de Cobouw 50.

Reageer op dit artikel