nieuws

Samenwerking TBI en PMF

Geen categorie

TBI Holdings (TBI) en PMF Infrastructure Fund (PMF) gaan exclusief samenwerken bij een selectie van publiek-private samenwerkingsprojecten (PPS) binnen de segmenten utiliteit en infrastructuur. De samenwerking omvat het gezamenlijk inbrengen van expertise en kapitaal, benodigd voor het verwerven en beheren van PPS-projecten.

Samenwerking TBI en PMF

De activiteiten worden uitgevoerd in TBI PPP, een speciaal voor deze samenwerking opgerichte vennootschap. De samenwerking wordt aangegaan voor een langere periode.

De samenwerking biedt TBI de mogelijkheid om zijn positie op het gebied van integrale projecten op de Nederlandse markt verder uit te bouwen. Voor het Belgische PMF betekent het een eerste stap op de Nederlandse markt. TBI PPP zal selectief deelnemen aan tenders op de Nederlandse markt en zal langetermijn-aandeelhouderskapitaal verstrekken in de PPS-projecten. Hierbij gaat het om projecten met een looptijd van twintig tot dertig jaar, die bouw, onderhoud en exploitatie omvatten.

Reageer op dit artikel