nieuws

RICS Nederland heeft 44 nieuwe leden

Geen categorie

Het Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) heeft gisteren 17 december 44 nieuwe leden toegelaten. Zij mogen nu de titel Member of RICS (MRICS) achter hun naam voeren.

RICS Nederland heeft 44 nieuwe leden

De nieuwe leden zijn: Ruud Bouma, Rianne Dekkers, Johan van Dijk, Ruud van Eijk, Kristian Engelman, Paul Fermont, Diana Frikkee, Jules van Gaalen, Gerald ten Have, Remy van Horssen, Jeroen Jansen, Henk van de Kamp, Herre Kleuver, Herman Kok, Arjan Kooman, Ria Koppen, Bert Kragtwijk, Patrick Kremer, Manfred Kühl, David Lauwen, Jaco Meuwissen, Adri Mijnheer, Peter van Nederpelt, Hilke Nijmeijer, Martijn Onderstal, Marco Reijven, Fred Rikken, Richard Roefs, Lennart Rottier, Geert-Jan Schraven, Koos Schreuder, Nard Schuddebeurs, Karel van Soest, Mark Spiering, Richard Splinter, Cuno van Steenhoven, Hans Stroet, Wim Thoen, Lambert van den Top, Erik Troost, Sacha Uitdewilligen, Gert-Jan Winkelhagen, Joris Winters en Machiel Wolters.

Reageer op dit artikel