nieuws

Groter transactievolume vastgoedbeleggingen in 2013

Geen categorie

Het transactievolume op de Nederlandse vastgoedbeleggingsmarkt zal dit jaar hoger uitkomen dan de 4.600 miljoen euro van 2012. Volgens door Vastgoedmarkt geregistreerde gegevens bedroeg het totaal voor de periode van 1 januari tot 11 december 4.800 miljoen euro.

Daarvan had rond 3.300 miljoen euro betrekking op commercieel vastgoed en 1.500 miljoen euro op woningen; een record voor deze laatste categorie. Dit bedrag zal tot het eind van dit jaar verder stijgen en kan boven de 5 miljard euro uitkomen. Op dit moment vinden nog onderhandelingen over enkele transacties plaats. Het gaat daarbij zowel om kantoorgebouwen, winkels als om een grote woningportefeuille.

In Vastgoedmarkt van december, die donderdag verschijnt, worden de cijfers toegelicht.

Reageer op dit artikel