nieuws

Gezocht: aanstormend vastgoedtalent

Geen categorie

Vastgoedmarkt en Yardi zoeken het vastgoedtalent van het jaar. Ken je iemand die voor deze titel in aanmerking komt en onder de veertig jaar is? Nomineer hem of haar dan voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2014.

Gezocht: aanstormend vastgoedtalent

Vanaf vandaag is voordragen hier mogelijk. De inschrijving sluit op 7 maart 2014. In de week van 10 maart kiezen de jury en de redactie van Vastgoedmarkt vijf kandidaten uit de aanmeldingen. Zij worden op 17 maart bekendgemaakt en voorgesteld in Vastgoedmarkt van maart 2014. Vanaf 31 maart tot 4 juni kan er via Vastgoedmarkt.nl op de kandidaten worden gestemd.

Tijdens het Trends Congres van Vastgoedmarkt op 7 mei wordt een debatronde gehouden tussen de vijf kandidaten onder leiding van de juryvoorzitter. Na afloop kunnen de toehoorders hun favoriet aanwijzen. De redactie geeft voor het congres al een cijfer voor de inzet van sociale media door de kandidaten. Op basis van deze aspecten worden door de jury drie finalisten voor de prijs genomineerd. Vervolgens kunnen de lezers van Vastgoedmarkt tot 4 juni via Vastgoedmarkt.nl stemmen op hun favoriet voor de prijs.

Het slotdebat vindt plaats tijdens de vastgoedbeurs Provada 2014 in de Rai Amsterdam op donderdag 5 juni om 11.00 uur in de stand van Vastgoedmarkt. Daar stelt de jury vragen en geeft na afloop een cijfer. Samen met de stemmen van de lezers wordt de uiteindelijke prijswinnaar gekozen en de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award uitgereikt.

De redactie van Vastgoedmarkt roept leidinggevenden van vastgoedondernemingen op hun talentvolle medewerkers onder de veertig jaar aan te dragen.

Reageer op dit artikel