nieuws

Erwin Wessels directeur Altera Vastgoed

Geen categorie

Erwin Wessels MRE MRICS (1963) is bij Altera Vastgoed benoemd tot directeur. Hij treedt per 1 januari in dienst en zal, na een inwerkperiode, vanaf 1 mei 2014 als statutair directeur portefeuillemanagement de werkzaamheden en verantwoordelijkheden overnemen van Robert Eujen MRE. Eujen blijft vanaf die datum tot zijn pensionering op 1 september 2014 aan als adviseur van de directie.

Erwin Wessels directeur Altera Vastgoed

Wessels is sinds 2009 in dienst van het beursgenoteerde vastgoedfonds NSI, waar hij verantwoordelijk was voor de bouw- en ontwikkelingsactiviteiten en het assetmanagement van de winkelportefeuille. Sinds januari 2013 is hij directeur assetmanagement NSI kantoren. Van 1998 tot 2009 werkte Wessels in diverse functies bij Dura Vermeer, op het laatst als directeur van Dura Vermeer Vastgoed.

Reageer op dit artikel