nieuws

Drie nominaties IVBN Scriptieprijs 2014

Geen categorie

Drie studenten zijn genomineerd voor de twaalfde IVBN Scriptieprijs.

Drie nominaties IVBN Scriptieprijs 2014

Het zijn Christian Finders (TU/e) met Using leading indicators to forecast real estate returns [PDF], Luc Baas (TU Delft) met The incorporation of sustainability into the real estate investment portfolio [PDF] en Stefan Janssen (TU/e) met ‘The role of sense of place in retail location choices’.

Op dinsdagmiddag 4 februari 2014 zullen in het WTC in Amsterdam de genomineerden hun scripties toelichten en wordt de prijswinnaar bekendgemaakt. Aansluitend is er een themabijeenkomst met hoogleraar sociale demografie prof. dr. Jan Latten (UvA). Aanmelden kan via http://www.ivbn.nl/scriptieprijs-themabijeenkomst. De jury van de IVBN Scriptieprijs bestaat uit Cor Worms (lector Hogeschool Rotterdam en voorzitter VOGON), Dick Vos (Redevco/Vinc Finance), Kees van der Meulen (Altera Vastgoed), Henriëtte Weijdemuller (SPF beheer) en Boris van der Gijp (Syntrus Achmea Real Estate & Finance).

Reageer op dit artikel