nieuws

Drie nieuwe bestuursleden bij Neprom

Geen categorie

Jaco Meuwissen (3W New Development), Patrick Joosen (Bouwfonds Ontwikkeling) en Jan van Barneveld (De Alliantie) treden toe tot het bestuur van de Neprom, de vereniging van professionele projectontwikkelaars. De ledenvergadering stemde op 11 december unaniem in met hun voordracht door het bestuur.

De drie nieuwe bestuursleden zijn de opvolgers van Rob de Jong (Leyten), Stefan Schuwer (Ymere) en Friso de Zeeuw (Bouwfonds Ontwikkeling). Jaco Meuwissen is directeur/aandeelhouder van 3W New Development in Maastricht. 3W richt zich op het herontwikkelen en herpositioneren van (winkel)vastgoed. Patrick Joosen is directeur van Bouwfonds Ontwikkeling regio midden. Deze marktleider in de woningontwikkeling is onderdeel van de Rabo Vastgoedgroep. Patrick is sinds 2003 verbonden aan de Rabo Vastgoedgroep. Jan van Barneveld is directeur van De Alliantie Ontwikkeling, onderdeel van corporatie De Alliantie. De Alliantie Ontwikkeling zorgt voor een jaarlijkse productie van 1.500 nieuwbouwwoningen in de regio’s Amsterdam, Almere, Gooi en Vechtstreek en Amersfoort.

Het bestuur van de Neprom bestaat verder uit Wienke Bodewes (voorzitter, Amvest), Bart van Breukelen (Synchroon) en Ton Hillen (Heijmans Vastgoed).

Reageer op dit artikel