nieuws

StiB Award uitgereikt aan gemeente Zaandam

Geen categorie

De gemeente Zaandam ontving maandag de StiB Award voor het project Inverdan. De prijs bestaat uit een reeks kunstfoto’s van de Zaanse gebiedsontwikkeling, gemaakt door Merel van Beukering.

StiB Award uitgereikt aan gemeente Zaandam

Wethouder Robert Linnekamp kreeg de prijs op het Zaanse stadhuis uitgereikt uit handen van Henk Jagersma (directeur Syntrus Achmea Real Estate and Finance), Pieter Affourtit (algemeen directeur WPM Groep) en Marcel Jille (senior uitgever Bouw, Bim Media).

De prijswinnaar was tijdens de vastgoedbeurs Provada al bekendgemaakt. StiB staat voor steden in beweging. De onderscheiding van WPM Groep en Vastgoedmarkt is er voor inspirerende gebiedsontwikkelingen die mens en stad met elkaar verbinden. De bijeenkomst in het stadhuis in Zaandam betekende ook het begin van de procedure voor de StiB Award 2014. Op www.stedeninbeweging.nl kunnen projecten van gebiedsontwikkelingen worden aangemeld door gemeenten, ontwikkelaars en andere betrokkenen. De inschrijving sluit begin april.

Voor meer informatie over de StiB Award 2014 en de kunstfoto’s van Merel van Beukering zie Vastgoedmarkt van december 2013.

Reageer op dit artikel