nieuws

Westplan komt met Amerikaanse vastgoed-cv

Geen categorie

Westplan Investors uit Lisse introduceert het Westplan Rental Fund.

Dit fonds belegt in de exploitatie van de twee appartementencomplexen Parkway Vista Apartments en Oakwood Vista Apartments in het Amerikaanse Atlanta. De complexen bestaan uit respectievelijk 224 en 312 huurwoningen. De belegging wordt gedaan in samenwerking met ontwikkelaar Eduard de Guardiola van Vista Realty Partners uit Atlanta, waarmee in negen eerdere projecten werd samengewerkt. De belegging levert een verwacht rendement op van 15 procent en heeft een looptijd van ongeveer vijf jaar. Deelname kan vanaf een inleg van 50.000 dollar, inclusief 3 procent emissiekosten. In totaal zijn 96 participaties van tweemaal 25.000 dollar beschikbaar. Westplan is sinds de oprichting in 1994 actief in het investeren in woningen in het zuiden van de VS. Het bedrijf is betrokken (geweest) bij de realisatie van 5000 woningen, verdeeld over verschillende projecten.

Reageer op dit artikel