nieuws

vastgoedmarkt verbreekt geen embargo

Geen categorie

In de nieuwsbrief van PropertyNL van afgelopen vrijdag staat in het bericht over de overname van William Properties door Fortis, dat het officiële persbericht door Fortis eerder is vrijgegeven ‘omdat een embargo was geschonden’.

Omdat Vastgoedmarkt het nieuws over de overname van William Properties als enige – op basis van eigen, onafhankelijke nieuwsgaring – een dag eerder al had gemeld, kan de redactie niet anders concluderen, dan dat PropertyNL suggereert dat Vastgoedmarkt een embargo zou hebben geschonden. Fortis heeft tegenover Vastgoedmarkt bevestigd dat er nooit een embargo is geweest en dat Vastgoedmarkt ook niet kan worden verweten zoiets te hebben gedaan. Vastgoedmarkt betreurt het zeer, dat een dringend verzoek aan de hoofdredacteur/directeur van PropertyNL om zulke ongefundeerde en niet-gecontroleerde beweringen aan het adres van Vastgoedmarkt – ook al zijn ze indirect gedaan – verder achterwege te laten,  is afgewezen. Dat noodzaakt de redactie van Vastgoedmarkt tot deze mededeling.Vastgoedmarkt hecht eraan de marktpartijen te verzekeren, dat journalistieke embargo’s en afspraken over verkregen informatie altijd door de redactie zijn gehonoreerd en dat dat ook in de toekomst zo zal blijven.

Reageer op dit artikel