nieuws

uai heeft 27.000 m2 in portefeuille

Geen categorie

Een half jaar na de oprichting heeft het Utrecht Investment Agency (UIA) reeds 27.

00 m2 in portefeuille voor diverse organisaties die zich willen vestigen in de regio Utrecht. Missie is het geheel kosteloos faciliteren van nationale en internationale kantoorgebruikers bij hun zoektocht naar kantoorruimte in de regio Utrecht. Het UIA adviseert daarbij over de concrete vestigingsmogelijkheden in Utrecht (zowel bestaande bouw als nieuwbouw). Daarnaast ondersteunt en adviseert het UIA haar klanten op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Zo maakt het UIA bijvoorbeeld altijd een concurrentieanalyse, met daarin onder meer aandacht voor de lokale economie, de arbeidsmarkt en het ondernemersklimaat. UIA is een uniek publiek-privaat samenwerkingsverband tussen de vastgoedpartijen ING Real Estate, Fortis Beleggingen, Corio Nederland Kantoren, Bouwfonds MAB, De Waal Beheer en NS Vastgoed enerzijds en anderzijds de gemeente en de provincie Utrecht. Menno de la Vienne is directeur. Hij is hiervoor eigenaar geweest van diverse organisaties, waaronder HRM-ondernemingen, organisatieadvies- en uitzendbureaus. Marieke Loomans houdt zich bezig met de communicatie en marketing van het project. Zij was voordien werkzaam bij Corio Nederland Kantoren en Horizon Asset Management France SAS.

Reageer op dit artikel