nieuws

truffaut hoofdhuurder la vache noire

Geen categorie

Multi Development France is erin geslaagd Truffaut aan te trekken als anchor tenant voor zijn nieuwe retailontwikkeling La Vache Noire in Arcueil bij Parijs.

Truffaut huurt 4000 m2 over twee verdiepingen. Een andere anchor tenant is Monoprix. Van het hele winkelcentrum van 40.000 m2 is nu 80 procent verhuurd. Er is nog maar één unit in het middelgrote segment te huur. De rest van het winkelcentrum bestaat uit kleinere retailunits plus horeca. La Vache Noire ligt op 2 kilometer ten zuiden van Parijs en gaat halverwege 2007 open. ING Real Estate heeft het winkelcentrum als belegging gekocht voor zijn fonds Retail Property Fund France-Belgium. Dit jaar won de internetsite van La Vache Noire (www.la-vache-noire.com) de Best Internet Site Award van de CNCC 2006.

Reageer op dit artikel