nieuws

tcn koopt dura vermeer parkmanagement

Geen categorie

TCN Property Projects heeft de parkmanagementactiviteiten van bouwconcern Dura Vermeer Groep in Zoetermeer overgenomen.

Hierdoor wordt TCN marktleider op het gebied van parkmanagement. Door de overdracht, inclusief tien medewerkers, richt Dura Vermeer zich meer op haar kernactiviteiten in bouw en infrastructuur, maar blijft via TCN parkmanagementactiviteiten aanbieden aan haar klanten. Dura Vermeer Parkmanagement, het bedrijfsonderdeel via welke Dura Vermeer haar parkmanagementactiviteiten aanbood, zal vanaf nu gaan handelen onder de naam TCN Site Services. De overnameprijs is niet bekendgemaakt.TCN wil een belangrijke rol spelen bij de revitalisering van bedrijvenparken. Door de overname worden aan de bestaande managementactiviteiten voor de eigen portefeuille – onder andere Media Park en BusinessPark Arnhem – 18 bedrijventerreinen toegevoegd. Ook is er een samenwerkingsovereenkomst getekend tussen Dura Vermeer en TCN voor invulling van delen van parkmanagement.

Reageer op dit artikel