nieuws

schaepman naar regus benelux

Geen categorie

Algemeen directeur van Regus Nederland, Eduard Schaepman, is benoemd tot regional general manager van de Benelux.

Dat heeft de CEO en oprichter van Regus, Mark Dixon bekendgemaakt. Schaepman’s promotie tekent de ambitie van Regus om uit te breiden in Europa. ‘We willen de komende jaren groeien in de Benelux’, zegt Dixon: ‘Er is nog altijd groeipotentieel voor Regus in deze regio. Onder meer doordat outsourcen van kantoorhuisvesting – onze specialiteit – steeds populairder wordt. We willen dat Schaepman deze ambitie met zijn team gaat waarmaken.’De Regus Group is wereldmarktleider in flexibele verhuur van professionele werkplekken. Het Regus netwerk omvat 750 bedrijvencentra in zestig landen en bestaat uit vier onderdelen: Regus Business Centers, HQ Global Workplaces, Stratis en Business Meeting Places.

Reageer op dit artikel