nieuws

sas 70 type ii voor mn services

Geen categorie

Mn Services Vermogensbeheer heeft een SAS 70 Type II verklaring ontvangen.

Na een uitgebreide audit is de verklaring afgegeven over de periode 1 februari 2006 tot en met 31 juli 2006. Mn Services voldoet volgens de verklaring aan de strengste normen die internationaal aan proces- en risicobeheersing worden gesteld. Nadat de Rijswijkse vermogensbeheerder, die ook een omvangrijke vastgoedportefeuille beheert, al eerder de SAS 70 Type I verklaring voor Vermogensbeheer verkreeg, is kort geleden het type II statement in ontvangst genomen. Mn Services beheert een vermogen van 32 miljard euro (januari 2006) en voert de pensioenadministratie uit voor ruim 1,1 miljoen mensen en meer dan 33.000 werkgevers. Hiermee is het bedrijf een van de grotere uitvoerders van vermogensbeheer en pensioenadministratie in Nederland.

Reageer op dit artikel