nieuws

samenwerking twynstra gudde en spark

Geen categorie

Twynstra Gudde Adviseurs en Managers en parkeeradviesbureau Spark gaan intensief samenwerken.

De kennis van Twynstra Gudde over gebied- en grondontwikkeling, vastgoed- en huisvestingsvraagstukken en facility management wordt gecombineerd met de specifieke kennis en ervaring van Spark met parkeervraagstukken.Twynstra Gudde adviseur Ed van Savooyen heeft deze samenwerking tot stand heeft gebracht. Na zes jaar als parkeerdeskundige bij Twynstra Gudde, is hij per 1 september werkzaam bij Spark. Tegelijkertijd heeft hij ervoor gezorgd dat een samenwerkingsovereenkomst tussen beide bedrijven is bezegeld. De kennis over parkeervraagstukken blijft zo bij Twynstra Gudde gewaarborgd en het in januari dit jaar opgerichte Spark heeft toegang tot het brede (kennis)netwerk van Twynstra Gudde.

Reageer op dit artikel