nieuws

Royalton Real Estate opgericht

Geen categorie

Investore Holding van Maarten Langeveld en Michiel Witteveen en Nieuw Winkel Vastgoed (NWV) van Alexander Hart en Rob van Nieuwkerk zijn een joint venture aangegaan onder de naam Royalton Real Estate.

oyalton RE heeft recentelijk twee warenhuizen van Vroom & Dreesmann aangekocht. Het betreft de warenhuizen in Tilburg op de Heuvelstraat en in Rotterdam op het Zuidplein. Beide objecten hebben langlopende huurovereenkomsten en een totale oppervlakte van ongeveer 30.000 m2. In Tilburg werd gekocht van een particuliere belegger. In Rotterdam was Vroom & Dreesmann zelf de verkoper. Het totale investeringsvolume bedraagt ongeveer 45 miljoen euro. De huurstroom is ongeveer 2,8 miljoen euro.De partners streven naar uitbreiding van de portefeuille van de Royalton RE, maar Investore en Nieuw Winkel Vastgoed blijven beide ook zelfstandig actief in de vastgoedbeleggingsmarkt.     

Reageer op dit artikel