nieuws

rodamco draagt nieuwe cfo voor

Geen categorie

Rodamco Europe draagt Peter van Rossum (49) voor ter benoeming tot financieel directeur (Chief Financial Officer) en lid van de raad van bestuur per 1 april 2006.

Peter van Rossum beschikt over 24 jaar brede internationale expertise en ervaring in verschillende financiële posities bij Shell. In zijn huidige positie als regional finance director bij Shell Exploration and Production in Asia Pacific bekleedt hij vanuit Singapore de hoogste financiële positie in die regio voor de exploratie en productie activiteiten van Shell. Van Rossum zal worden voorgedragen ter benoeming tot lid van de statutaire directie tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders van Rodamco Europe op 20 april 2006. Tot dat moment zal Peter van Rossum de functie van uitvoerend CFO vervullen per 1 april 2006. Van Rossum (1956) heeft de Nederlandse nationaliteit en studeerde bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, waar hij tevens de postdoctorale opleiding tot registeraccountant voltooide. Na zijn studie kwam hij in dienst bij Shell, waar hij de afgelopen 24 jaar werkzaam is geweest in diverse financiële posities in diverse landen. Onder andere was hij van 2000 tot 2003 finance manager bij de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM). Van Rossum zal een jaarlijks vast inkomen ontvangen van 300.000 euro inclusief vakantiegeld. Tevens heeft hij recht op een variabele bonus tot een maximum van 40 procent van het vaste inkomen, gebaseerd op de daadwerkelijk behaalde groeps-, functionele en individuele doelstellingen.

Reageer op dit artikel