nieuws

provada al helemaal volgeboekt

Geen categorie

De Nederlandse vastgoedbeurs Provada, die van 13 tot en met 15 juni plaatsvindt in de Amsterdamse Rai, is geheel volgeboekt.

John Kerkhoven van Provada: ‘Dat komt neer op 15.000 m2 standruimte, drie hallen vol en driemaal zoveel als bij de eerste editie. We zijn dus ‘uitverkocht’.In totaal hebben we 114 standhouders met ruim 250 deelnemers een plek kunnen toewijzen. Nestor Cor van Zadelhoff zal de officiële opening van de Provada 2006 voor zijn rekening nemen.’ De deelname blijft niet beperkt tot Nederland. Kerkhoven: ‘De laatste beschikbare stand is gegaan naar Ifa Hotels Resorts uit Dubai. We hebben nu twee stands uit Dubai en twee uit Polen. Verder heeft een aantal Duitse partijen, zoals Aareal Bank en Deutsche Hypo een stand gehuurd. Ook uit de bestelde toegangskaarten kunnen we opmaken, dat er sprake is van een groeiend aantal buitenlandse bezoekers.’ De organisatie rekent dit jaar op 10.000 tot 12.000 bezoekers. Vorig jaar waren dat er ruim 4500.Zie ook de mei-editie van Vastgoedmarkt die vandaag verschijnt.

Reageer op dit artikel