nieuws

prologis investeert 83 mln in logistiek park parijs

Geen categorie

Prologis investeert 83 miljoen euro in een nieuw Parijs logistiek park op 4 kilometer afstand van Charles De Gaulle Airport.

Het logistieke park in Vemars – 30 kilometer ten noordoosten van het centrum van Parijs – zal uit vijf distributiecentra bestaan en krijgt een omvang van in totaal 176.750 m2. Prologis heeft onlangs een overeenkomst getekend voor de verwerving van de grond. Met de bouw van de eerste drie logistieke gebouwen wordt begin volgend jaar begonnen. Prologis heeft op 17 kilometer afstand van dit park al een groot logistiek park in de Parijse voorstad Garonor met een oppervlakte van in totaal 350.000 m2. Hier zijn 230 verschillende logistieke bedrijven gehuisvest. Dit logistieke park ligt over een afstand van 500 meter langs de A1, de belangrijkste snelweg tussen Parijs en het noorden van het land.

Reageer op dit artikel