nieuws

nominaties vastgoedmarkt/locatus retail award

Geen categorie

Bakker Bart, Media Markt en de dierenspeciaalzaak Pet’s Place zijn genomineerd voor de Vastgoedmarkt/Locatus Retail Award.

De winnaar van deze eerste VGM/Locatus Retail Award wordt bekendgemaakt op 13 juni aanstaande tijdens de Provada Vastgoeddagen in de Amsterdam Rai.De VGM/Locatus Retail Award is een onderscheiding voor de winkelformule die het afgelopen jaar relatief het snelst in aantal verkooppunten én winkeloppervlakte groeide. Al sinds september 2001 publiceert Vastgoedmarkt samen met winkeldataleverancier Locatus ieder half jaar de Top-100 van winkelformules, zowel op basis van het aantal verkooppunten als op basis van het totaal aantal vierkante meters. Voor de eerste keer wordt nu aan deze twee Top-100’s een prijs verbonden. Het gaat hierbij niet om de grootste keten, maar om de snelste groeier in het aantal plaatsen op de ranglijsten. Er is gemeten in de periode april 2005 tot april 2006. Aan de prijs is naast een fraaie plaquette een geldbedrag verbonden van 1.000 euro, dat zal worden overgemaakt aan een door de winnaar uitgekozen goed doel.De twee nieuwe Top-100’s worden opgenomen in de Provada-editie van VGM/Real Estate, de internationale vastgoedpublicatie van Vastgoedmarkt.

Reageer op dit artikel