nieuws

nieuwe medewerkers bij cb richard ellis

Geen categorie

CB Richard Ellis Nederland breidt zijn personeelsbestand flink uit.

Deze maand is een groot aantal nieuwe medewerkers aangenomen. Het gaat onder andere om Matthias Euler (KanAm), Bart Verhelst (Cushman & Wakefield) en Neil Gremmen (AON), die samen de afdeling Investments gaan versterken. Daarnaast is Roderick Smorenburg (Troostwijk) in dienst getreden bij de afdeling Valuations, Jacco Verver (KFN) is aan de slag gegaan bij Property Management en Michiel de Bruin (Boekel De Nerée) en Erwin Bakker (Statement) zijn een nieuwe uitdaging aangegaan bij de afdeling Agency. Fred Rikken, Siem-Jan Vos en Serge Wuts hebben besloten het bedrijf per 1 september te verlaten om gezamenlijk een eigen kantoor te beginnen. Fred Rikken is nu nog branche manager van de vestiging in Hoofddorp. Hij wordt in die functie opgevolgd door Oscar Swagerman, die al in Hoofddorp werkzaam is. Siem-Jan Vos en Serge Wuts werken thans bij Global Corporate Services. Na hun vertrek zal deze afdeling worden bemand door onder meer Rienk Baarsma, Michiel Assink en Peter van den Heuvel. Bij CB Richard Ellis Nederland werken nu in totaal zo’n 150 mensen.

Reageer op dit artikel