nieuws

macintosh verkoopt meubelketens aan mandemakers

Geen categorie

Macintosh Retail, bekend van Halfords en BelCompany, wil zijn meubelketens Piet Klerkx en Stountenbeek verkopen aan Mandemakers.

De Mandemakers Groep en Macintosh Retail Group hebben in beginsel overeenstemming bereikt over de koop door De Mandemakers Groep van alle activiteiten van Piet Klerkx en Stoutenbeek. Deze ondernemingen zijn actief met de meubelformules Meubelwereld, Woonexpress, Stoutenbeek en Mondileder en realiseren met 435 medewerkers een consumentenomzet van ruim 80 miljoen euro. Indien de van toepassing zijnde procedures met goed gevolg worden afgerond zal de verkoop plaatsvinden met effect vanaf 1 januari 2007. Een verkoop zal in 2007 een boekwinst voor Macintosh Retail Group opleveren.

Reageer op dit artikel