nieuws

jan prins bestuursvoorzitter kristal

Geen categorie

Jan Prins wordt de nieuwe directievoorzitter van Kristal, het ontwikkelingsbedrijf voor zes woningcorporaties in de Randstad.

Hij moet nog voor de zomer worden geïnstalleerd. Prins heeft de afgelopen drie jaar als zelfstandig adviseur diverse publiek-private ontwikkelingen begeleid. Op dit moment is hij onder andere directeur van een consortium dat is betrokken bij de vernieuwing van het Centrum Amsterdam-Noord (CZAN). Daarnaast is hij vice-voorzitter van de raad van commissarissen van de Rabobank Rotterdam en lid van de raad van toezicht van het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel. Tot 2003 was hij directeur bij Eurowoningen en directielid van de Blauwhoed Groep. De directie van Kristal bestaat naast Prins uit Leo Versteijlen (statutair directeur, portefeuille projectontwikkeling) en Philip Goudsmit (directeur, portefeuille bedrijfsvoering).

Reageer op dit artikel