nieuws

Jan Doets commissaris bij Corio

Geen categorie

Jan Doets, die aan het einde van dit jaar formeel afscheid neemt als CEO van ING Real Estate, wordt voorgedragen als nieuwe commissaris bij het beursgenoteerde vastgoedfonds Corio.

Dit zal gebeuren op de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van Corio, die op vrijdag 10 december plaatsvindt. Doets volgt Jan de Kreij op, die sinds begin van dit jaar CEO van Corio is. De vacature, die is ontstaan door het vertrek van commissaris Neelie Kroes naar het dagelijks bestuur van de EU, wordt ingevuld met de bindende voordracht van mr D.C. Doijer (ex-SHV/Makro). De twee overige commissarissen, B. Vos en W. Borgdorff, zullen voor herbenoeming worden voorgedragen. In het geval van alle vier nieuwe voordrachten gelden H. Hanegraaf en H. Porte als tweede kandidaten. Doets is al commissaris bij Vesteda, Q-Park, 3W, Degusa Bank en het ACRE-fond.     

Reageer op dit artikel