nieuws

Isaäc Kalisvaart volgt Karin Laglas op bij MAB Group

Geen categorie

Per 1 mei 2004 is ir Isaäc M. Kalisvaart MBA de nieuwe Chief Operating Officer van MAB Group in Den Haag.

Hiermee volgt hij Karin Laglas op, die met ingang van 1 juli de nieuwe algemeen directeur wordt van Rodamco Europe in Nederland.Sinds 2000 is Isaäc Kalisvaart bij MAB werkzaam, oorspronkelijk als directeur Projecten. Vanaf januari 2002 vormde hij samen met ir Jos Melchers de directie van de Nederlandse werkmaatschappij MAB. Voor zijn komst naar MAB is Isaäc Kalisvaart werkzaam geweest voor Ballast Nedam onder andere in het Midden Oosten. Vanaf 1989 tot aan zijn terugkeer in 2000 heeft hij met zijn eigen bedrijf vastgoedprojecten ontwikkeld aan de westkust van de Verenigde Staten.

De statutaire directie van MAB Group bestaat vanaf 1 mei 2004 uit Isaäc Kalisvaart (COO), Markus Meijer (CFO) en Ton Meijer (CEO). Karin Laglas zal vanaf die datum haar taken stapsgewijs overdragen.

Reageer op dit artikel