nieuws

Inschrijving Nationale Renovatie Prijs 2005

Geen categorie

Projectteams kunnen zich nog tot 15 oktober inschrijven voor de Nationale Renovatie Prijs 2005 (NRP) op de website www.

ationalerenovatieprijs.nl. De prijs wordt tweejaarlijks uitgereikt aan projectteams die een bijzondere renovatieprestatie hebben geleverd. Renovatieprojecten die in de periode van 1 oktober 2002 tot 1 oktober 2004 zijn opgeleverd, kunnen meedingen naar de NRP 2005. De nationale renovatieprijs wordt uitgereikt in drie categorieën: woningbouw renovatie, woningbouw herbestemming en utiliteitsbouw. Ook wordt een innovatieprijs toegekend onder auspiciën van de Stichting Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting (SEV).De projecten worden beoordeeld door een onafhankelijke jury onder leiding van prof. drs André Thomsen, hoogleraar aan de faculteit Bouwkunde van de TU Delft. In februari 2005 zal hij tijdens de Bouwbeurs in Utrecht de genomineerden bekendmaken. In mei 2005 zal de prijs voor de tiende keer worden uitgereikt tijdens de vakbeurs Renovatie & Onderhoud 2005 in de Brabanthallen in Den Bosch.     

Reageer op dit artikel