nieuws

hoog rapportcijfer voor zoetermeerse winkelmarkt

Geen categorie

De gemeente Zoetermeer heeft hoge cijfers gekregen in het nationale winkelmarktonderzoek van NVM BOG dat werd gehouden in zestig gemeenten en tien stadsdeelcentra.

Dit onderzoek werd gisteren gepresenteerd tijdens het Nationaal Vastgoed Debat 2006, met als titel De binnenstad binnenstebuiten. Bereikbaarheid, parkeergelegenheid, promotie en variatie in winkelaanbod en een meer dan positieve waardering voor de toekomst zijn de factoren (elf in totaal) waarbij Zoetermeer zeer hoog scoort in het onderzoek. Andere gemeenten die er goed uitspringen, zijn Weert, Veenendaal, Haarlem en Maastricht. Het Nationaal Winkelmarktonderzoek 2006 kwam tot stand op basis van materiaal van Vastgoedmarkt, Strabo, de NVM BOG en een begeleidingscommissie met drs E.J.Bolt en Patrick Paternotte.

Reageer op dit artikel