nieuws

hillen voorzitter vastgoed heijmans

Geen categorie

Ton Hillen (1961) wordt per 1 mei 2006 benoemd tot voorzitter van de divisie Vastgoed van Heijmans.

Hij volgt Coen van Wichen op, die aan Heijmans verbonden blijft als adviseur van de raad van bestuur. Vanaf 1 juli 2006 bestaat de divisiedirectie van Heijmans Vastgoed uit Ton Hillen Willem de Jager (1957) en Ton Vaags (1961).Hillen begon zijn loopbaan in 1993 bij Heijmans als projectontwikkelaar. Na een aantal jaren directeur van Heijmans Vastgoed Almere te zijn geweest, werd hij in 2001 lid van de divisiedirectie Heijmans IBC Vastgoedontwikkeling.Van Wichen is inmiddels veertig jaar actief binnen Heijmans. Hij is vanaf 2001 voorzitter van Heijmans Vastgoed. Daarvoor was hij tien jaar lid van de directie van de divisie Heijmans Bouw en Vastgoedontwikkeling waarvan drie jaar als voorzitter. Hij was onder andere verantwoordelijk voor de samenvoeging van de vastgoedactiviteiten van Heijmans en IBC.

Reageer op dit artikel