nieuws

golden tulip ontwikkelt veertig hotels in azië

Geen categorie

De Golden Tulip Hospitality Group heeft samen met de Leland Group een ontwikkelingskantoor in New Delhi in India geopend.

Onder de noemer Golden Tulip Southern Asia gaat dit kantoor aan de slag om in vijf jaar een portfolio van zo’n veertig hotels te ontwikkelen door zowel van bestaande hotels Golden Tulips en Tulip Inns te maken alsmede door nieuwe hotels te ontwikkelen.Hans Kennedie, president en algemeen directeur van de Golden Tulip Hospitality Group: ‘Ik ben zeer tevreden met de opening van het Golden Tulip Southern Asia kantoor. Wij willen een sterke positie in het Indische sub-continent verkrijgen door het ontwikkelen van franchise- en managementovereenkomsten voor bestaande en nieuwe hotels. Ik ben vol vertrouwen dat we, met de combinatie van de ervaring van de Leyland Group en de volledige implementatie van onze management- en franchiseformules, de gestelde doelen zullen behalen.’

Reageer op dit artikel