nieuws

Dré Thewessen commissaris bij AZL Vastgoed Kantoren

Geen categorie

Dré Thewessen is benoemd tot commissaris van AZL Vastgoed Kantoren.

De benoeming werd op 13 september bekrachtigd tijdens de aandeelhoudersvergadering van het fonds. Thewessen was van 1995 tot 2003 CEO van het Kantoren Fonds Nederland (KFN). Hij verzelfstandigde het fonds, dat in kantoren belegt, van het ABP. ABP is nog wel de enige aandeelhouder van KFN.Lorenzo Dorigo, directeur AZL Vastgoed: ‘In mijn vorige functie als Corporate Real Estate Manager bij Vodafone was ik huurder bij KFN. Onder leiding van Dré heeft KFN met succes een klantgerichte strategie geïmplementeerd. Ik ben zeer verheugd dat Dré als commissaris voor ons een klankbord wil zijn.’ AZL Vastgoed Kantoren is een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds dat uitsluitend belegt in Nederlandse kantoren en openstaat voor institutionele beleggers. Het fonds heeft een belegd vermogen van ongeveer 400 miljoen euro.     

Reageer op dit artikel