nieuws

CSAM kiest één beheerder voor Nederlandse portefeuille

Geen categorie

Credit Suisse Asset Management Immobilien Kapitalanlagegesellschaft (CSAM) in Frankfurt am Main brengt het beheer van zijn open-end vastgoedportefeuille CS-Euroreal in Nederland onder bij Dynamis ABC Bedrijfsmatig Onroerend Goed.

Voorheen werkte CSAM met verschillende beheerders in Nederland. De portefeuille bestaat uit vijftien bedrijfsobjecten waaronder het gebouw Vinoly aan de Gustav Mahlerlaan in Amsterdam, het Europees Patent Bureau in Rijswijk en het hoofd-backoffice-kantoor van Eneco in Rotterdam. De portefeuille heeft op dit moment een omvang van ongeveer 200.000 m2. CSAM is in grootte de vijfde Duitse belegger in Nederland met een belegd vermogen in Nederland van ongeveer 500 miljoen euro.     

Reageer op dit artikel