nieuws

christiaan poot naar amb property

Geen categorie

Christiaan M. Poot (31) i

per 1 mei in dienst getreden bij AMB Property Europe. Hij zal als property manager het team van het kantoor Amsterdam versterken. Hierbij krijgt hij de verantwoordelijkheid voor het beheer van de portefeuille in de Benelux. Hiervoor heeft hij 6,5 jaar als accountmanager bedrijfsmatig onroerend goed gewerkt bij Dynamis/ABC Vastgoedmanagers. AMB Property Corporation is een marktleider in het beleggen in, beheren en ontwikkelen van logistiek vastgoed, met een focus op grote distributiemarkten in Noord-Amerika, Europa en Azië. De portefeuille van AMB bestaat op dit moment uit zo’n 1.070 gebouwen(11 miljoen m2) in 42 markten verdeeld over 11 landen. De strategie richt zich voornamelijk op lucht- en zeehavens, maar ook op andere in-fill-locaties bij bestaande logistieke knooppunten.

Reageer op dit artikel