nieuws

bakker adviseur gebiedsontwikkeling

Geen categorie

Minister Dekker (VROM) heeft landschapsarchitect en stedenbouwkundige Riek Bakker benoemd tot adviseur gebiedsontwikkeling.

Tot voor kort was Riek Bakker voorzitter van de adviescommissie Gebiedsontwikkeling. Deze commissie heeft op 23 november 2005 haar eindrapport uitgebracht. Minister Dekker heeft de inhoud van dat rapport omarmd. Riek Bakker gaat in 2006 als adviseur via een aantal gerichte activiteiten gebiedsontwikkeling in de praktijk verder versterken. Een aanpak gericht op het creëren van praktische voortgang voor projecten. En een aanpak gericht op het betrokken maken en houden van relevante organisaties en functionarissen.In 1994 heeft Riek Bakker het bureau BVR adviseurs stedelijke ontwikkeling, landschap en infrastructuur opgericht. Sindsdien is ze intensief betrokken bij tal van vaak complexe ruimtelijke projecten in Nederland.

Reageer op dit artikel