blog

Het nieuws van Maarten van Duijn

Geen categorie

De focus ligt in de vastgoedsector deze week bijna volledig op de komende Provada. In ons eigen huis wordt ook de laatste hand gelegd aan de stand en het programma.

Altijd spannend om te zien waar andere partijen mee gaan komen en hoe onze eigen stand wordt ontvangen.  
Volgende week zal een stortvloed aan deals gaan brengen, verwacht ik. Een aardige graadmeter om te zien of het herstel van onze markt goed doorzet, hoewel je scherp moet blijven op de aard van de overeenkomsten. Met zo’n beurs zijn we met z’n allen altijd wel geneigd om het iets rooskleuriger voor te stellen. Naar mijn mening is het van belang om vooral realistisch te blijven. De markt herstelt, maar met verschillende snelheden en kenmerken.  
Zo’n beurs is ook altijd een aardig traject om je eigen lijnen scherper neer te zetten. De steden waar wij het meest actief zijn, hebben we geanalyseerd. Het wordt steeds duidelijker dat er een andere vraag op ons af komt. Kom gerust bij ons langs om de marktontwikkelingen te bespreken.  

Maarten van Duijn

Directievoorzitter Vastgoed, Heijmans

Reageer op dit artikel