blog

Het nieuws van Paulien Frehé

Geen categorie

Het nieuws van Paulien Frehé

De jaarlijkse integriteitsbijeenkomst voor de vastgoedsector, Macht & Integriteit, hoe gaat u er mee om?, is een gezamenlijk initiatief van NeVaP, RICS, IVBN en VGM NL. Een vervolg op het eerste event ‘Ben jij OK, ben ik OK?’ waar ruim 250 bezoekers op af kwamen in 2014.

Integriteit in de vastgoedsector, een onderwerp wat we gezamenlijk op de agenda hebben en zullen moeten houden. Op het thema integriteit bundelen wij de krachten en streven ernaar om jaarlijks in november dé integriteitsbijeenkomst voor de vastgoedsector te organiseren. Tijdens deze middag wordt ingegaan op de relatie tussen macht en integriteit en de rol van uw eigen ‘moreel kompas’ daarbij.

Onder leiding van Erwin van Aken (dagvoorzitter) zullen Oscar David (organisatiepsycholoog, executive coach, adviseur én auteur van het boek ‘Macht! van instinct tot integriteit’) en Ruben van Zwieten (predikant van de Zuidas en oprichter van De Nieuwe Poort) de dag kleur geven.

Deze middag is specifiek bedoeld voor belangstellenden in de vastgoedsector, die erin geïnteresseerd zijn zich op het gebied van persoonlijke integriteit verder te ontwikkelen. Aanmelden kan via deze link.

Paulien Frehé, manager COG & Nieuwe Markten VGM NL

Reageer op dit artikel