blog

‘Crowdfunding biedt vastgoedsector kansen’

Geen categorie

‘Crowdfunding biedt vastgoedsector kansen’

Binnenkort verwachten mijn vriendin en ik ons tweede zoontje. Dit is weer het moment van het openen van een kinderspaarrekening.

In de zoektocht naar de beste spaarrekening voor ons zoontje, wordt de hedendaagse werkelijkheid over de bizar lage rentes maar eens weer duidelijk.

De zoektocht naar de hoogste rente op spaargeld of een investering, is iets wat consumenten en zakelijke beleggers bezig houdt. Om ons heen horen wij steeds meer geluiden over hoe crowdfunding succes boekt bij Nederlands bedrijven. Sterker nog: het heeft inmiddels zijn eigen branchevereniging.

Vastgoed en crowdfundig lijken een onlogische combinatie, omdat het bij vastgoed vaak over grote bedragen gaat. Maar het tegendeel blijkt waar: ik zie unieke kansen voor de consumentenmarkt in Nederlands vastgoed.

Het tastbare aspect van vastgoed geeft voor veel mensen zekerheid, return on investment (ROI) wordt nu return on involvement, naast de financiële opbrengst willen mensen ook een maatschappelijke opbrengst doordat hun investering zichtbaar wordt.

Bent u ook geïnteresseerd op welke manier crowdfundig in Nederlands vastgoed succesvol kan zijn voor u? Dan zie ik u graag aanstaande donderdag vanaf 11.00 tijdens de finale van Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award.

Klaas Boekschoten is asset manager Commercial Real Estate bij ASR Vastgoed Vermogensbeheer

Stem op Klaas Boekschoten via het stemformulier.

Reageer op dit artikel