blog

Het nieuws van Ilse Kaandorp

Geen categorie

Het nieuws van Ilse Kaandorp

Ook voor VGM NL is de tiende editie van de Provada belangrijk, aantrekkelijk en succesvol geweest. De Provada trok in de eerste juni-week ongeveer 21.500 bezoekers.

Velen van hen waren aanwezig op de VGM NL Business Borrel, op dinsdag 3 juni op de stand van adviseur Cushman & Wakefield. Genodigden, belangstellenden en leden konden daar ook uitgebreid praten met de bestuursleden van Vastgoedmanagement Nederland en de medewerkers van het bureau in Nieuwegein.

Minstens zo belangrijk tijdens de VGM NL Business Borrel was de presentatie van de dummy van de Benchmark Vastgoedmanagement Nederland, uitgevoerd door Ingrid Janssen van Tias. De dagen erna was de applicatie van de Benchmark ook te bewonderen op de stand van Tias en konden er vragen worden gesteld. De Benchmark Vastgoedmanagement beoogt een bijdrage te leveren aan het inzichtelijk maken van de vastgoedbeheersprestaties en richt zich op de prestatievelden Huurder, Organisatie, het onderliggend Vastgoed en de Opdrachtgever. Het gaat hier om een geheel digitale tool.

Zoals al eerder is aangekondigd, zullen de eerste concrete resultaten van deze unieke benchmark – waarin in eerste instantie tien toonaangevende marktpartijen op het gebied van vastgoedmanagement deelnemen – worden gepresenteerd op het VGM NL Jubileum Congres. Dit vindt op 25 september plaats in Amsterdam.

>

Reageer op dit artikel