blog

Nieuwsstelling: Corporatiedirecteuren moeten blij zijn met salarisregeling Blok

Geen categorie

Nieuwsstelling: Corporatiedirecteuren moeten blij zijn met salarisregeling Blok

De salarissen van bestuurders en commissarissen van woningcorporaties gaan omlaag. De lonen moeten voldoen aan nieuwe criteria, die door minister Stef Blok (Wonen) zijn opgesteld en vrijdag 29 november bekend zijn gemaakt.

De rechter oordeelde eerder dat een voorgaand voorstel van Blok om de salarissen aan banden te leggen te streng was. Daarom heeft de minister nieuwe criteria opgesteld met nieuwe voorwaarden. Gezien alle schandalen en de ondermaatse prestaties van veel corporaties mogen de corporatiedirecteuren zich nog steeds in de handen wrijven met de nieuwe regeling. Bent u het eens met deze stelling?

 

 

 Powered by

Reageer op dit artikel