blog

Het nieuws van Ilse Kaandorp

Geen categorie

Het nieuws van Ilse Kaandorp

Tijdens de goed bezochte jubileumbijeenkomst van Vastgoedmarkt werd dinsdag zowel terug als vooruit gekeken. Hierbij stond het begrip transparantie centraal.

Transparantie, de reden waarom Vastgoedmarkt (VGM) veertig jaar geleden is opgericht. Een (te) grote roep om transparantie in de huidige markt. Vraag naar nog meer transparantie in de toekomst. Kortom, transparantie was actueel, is actueel en zal dat ook in de toekomst blijven. Waar VGM veertig jaar geleden mee is begonnen, blijft ook de komende jaren noodzakelijk. Een grote prestatie en een felicitatie waard!

Ook VGM NL heeft een transparantiedroom. Ik bedoel Vastgoedmanagement Nederland, de branchevereniging voor vastgoed- en VvE management; what’s in the name …

In de droom van VGM NL is de huurwoningenmarkt transparant. Via een app, kunnen opzoeken welke woningen huurwoningen zijn, wie de verhuurders zijn en de gemiddelde termijn voor een type woning beschikbaar komt. De huurwoning als volwaardig, flexibel woonalternatief transparant voor het voetlicht brengen.

Terug naar de bijeenkomst van VGM. Er werd geconcludeerd dat er in de vastgoedsector veel is bereikt voor transparantie. In het boek ‘Vastgoedmarkt 40 jaar’ van Ruud de Wit wordt terug gekeken op de afgelopen veertig jaar. Nu onderweg naar de komende veertig jaar, naar een transparante toekomst met VGM én VGM NL!

Ilse Kaandorp, directeur VGM NL

> Cor van Zadelhoff medeoprichter Vastgoedmarkt

Reageer op dit artikel