blog

Het nieuws van Ger Visser

Geen categorie

Het nieuws van Ger Visser

Dit is de week van vastgoedontwikkelaar Ger Visser, voormalig directeur-eigenaar en grootaandeelhouder van Eurocommerce. Het bedrijf ging op 12 juli 2012 failliet.

In maart 2010 zat Visser nog tijdens een feest van Rabobank aan tafel met directievoorzitter Rabobank Piet Moerland, directievoorzitter FGH Bank Peter Keur en de grootste particuliere Nederlandse belegger Dik Wessels. Nu een klein jaar na zijn faillissement staat Visser met vrouw en kinderen op de zwarte lijst van financiële instellingen. Donderdag werd een gezamenlijk interview met hem gepubliceerd in Vastgoedmarkt en Cobouw. Hij mocht zijn kant van het verhaal vertellen. De ondergang van Eurocommerce was volgens hem niet nodig geweest als hij langer de tijd had gekregen om kantoren van de hand te doen. Volgens Visser begon huisbankier Rabobank liever het project Honda: Help ondernemer naar de afgrond.

Eurocommerce ging op 12 juli vorig jaar failliet, nadat het verdienmodel gebrekkig bleek en vermeende valsheid in geschrifte werd ontdekt. Volgens Visser waren er genoeg mogelijkheden om Eurocommerce te redden. Maar ‘kom je tegenover een bank te staan, dan sta je bij de rechter vanaf de eerste minuut met 23-0 achter.’

Lees hier het artikel ‘Eurocommerce failliet na project Honda’

Reageer op dit artikel