blog

Nieuwsstelling: Onterechte ‘zorg’ over lege dure studentenwoningen

Geen categorie

Nieuwsstelling: Onterechte ‘zorg’ over lege dure studentenwoningen

Jan Benschop, directeur van studentenhuisvester Duwo, spreekt zijn ‘bezorgdheid’ uit over toekomstige leegstand in dure studentenwoningen. Benschop lijkt zich vooral zorgen te maken over zijn eigen orderportfolio van goedkope studentenwoningen, maar zijn vrees is bovendien onterecht.

De kapitaalkrachtige doelgroep van Nederlandse en internationale studenten die behoefte heeft aan een luxe en veilige woonomgeving werd tot nu toe in Nederland niet bediend. Slimme projectontwikkelaars en beleggers springen nu met succes in dit gat van de markt. De meeste duurdere studentenappartementen zijn al verhuurd nog voor de eerste steen is gelegd, zo blijkt. Benschop vergelijkt dus appels met peren. Mee (on)eens?

 

 

 Powered by

Reageer op dit artikel