blog

Nieuwsstelling: Huizenprijzen zullen nog verder dalen

Geen categorie

Nieuwsstelling: Huizenprijzen zullen nog verder dalen

Zonder concrete voorspellingen te doen, kondigde de Rabobank in zijn kwartaalbericht aan dat de woningprijzen niet verder zullen dalen en op de lange termijn zelfs gaan stijgen. Volgens de grootste hypotheekverstrekker zijn woningen in Nederland op dit moment ‘ondergewaardeerd’. Met een hypothekenportefeuille van ruim 200 miljard euro heeft de Rabobank er ook alle belang bij dat de woningwaarde niet verder onderuit gaat. Maar met de lastenverzwaringen, koopkrachtverlies, stijgende werkloosheid en flexibilisering van de arbeidsmarkt in het vooruitzicht lijkt de voorspelde prijsstijging door de Rabobank vooral wensdenken. De woningprijzen zijn nog lang niet op hun dieptepunt. Mee (on)eens?

 

 

 Powered by

Reageer op dit artikel